preskoči na sadržaj
Naši najbolji prijatelji psi

Posjet Azilu Prijatelji Čakovec

16.prosinca 2016. učenici 5.a, 7.a, 7.b i 7.c razreda s učiteljicom Tamarom Kronast i pedagoginjom Koraljkom Bendeljaposjetili su Azil za napuštene pse "Prijatelji".

Odnijeli su smo im donacije koje smo prikupljali u školi tijekom studenoga i prosinca. Sakupili smo hranu za pse: tjesteninu, rižu, higijenske potrepštine, dekice i igračke za pse te smo barem malo pomogli Azilu u brizi za njihovih 450 napuštenih pasa. 

Ovim posjetom zaokružili smo naš eTwinning projekt "Our friendliest friends doggies".

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Kronast Dražen Oletić  datum: 23. 12. 2016. 19:41

Skupljanje donacija

„Our friendliest friends doggies“

(Naši najbolji prijatelji psi)

Tijekom jedanaestog mjeseca skupljamo donacije za sklonište za napuštene pse u Čakovcu (azil „Prijatelji“). Ovim putem vas molimo da, ako možete i želite, donirate nešto od sljedećeg:

Suhu hranu za pse
Tjesteninu ili rižu
Papirnate ručnike
Stare platnene ručnike, plahte, krpe
Sredstva za čišćenje i dezinfekciju

Jedan od najljepših načina doniranja i pomaganja psima u skloništu jest kroz vrlo popularni program kumstva “Prijatelji za prijatelje”. Programu su se u četiri godine od pokretanja priključili brojni ljudi koji su svojim godišnjim donacijama u iznosu od 99 kuna pridonijeli boljem djelovanju skloništa.

U programu kumstva “Prijatelji za Prijatelje” možete izabrati jednog ili više pasa između 400 štićenika skloništa i uplatom donacije postati mu kuma ili kum. Ako želite, prema Vašoj želji možemo izabrati psa umjesto Vas.

Stoga, ako želite pomoći životinjama koje trenutno nemaju trajni dom, a niste u mogućnosti sami im ga pružiti, postanite im kum ili kuma. Za sklonište “Prijatelji” podrška građana, odnosno Vaša podrška iznimno je važna i nužna. 400 pasa čakovečkog skloništa treba vašu pomoć, 400 dobrih duša čeka svoju kumu ili kuma. Budite i Vi jedna/jedan od njih.

Voditelj projekta je učiteljica engleskoga jezika, Tamara Kronast, a u projektu joj pomažu učiteljice Jasminka Poljanec i Svjetlana Zlatarek i učitelj Dražen Oletić.

Donacije za azil će se skupljati u učionici broj 2.

  :: opširnije :: 


objavio: Jasminka Poljanec Tamara Kronast Dražen Oletić  datum: 15. 11. 2016. 10:33

Posjet iz Azila Prijatelji Čakovec

U petak 21. listopada u okviru projekta "Naši najbolji prijatelji psi" našu je školu posjetila gđa Sanja Večerić iz Azila Prijatelji Čakovec. Za učenike 5.b, 7.b i 7.a razreda održala je kratko predavanje i prezentaciju. Učenike je potaknula da se trebaju brinuti o svojim ljubimcima i da su dobrodošli u Azil gdje mogu provoditi vrijeme s napuštenim psima. Nakon ugodnog druženja, učenici su odlučili da će sa svojim razrednicama prikupiti potrebne stvari i hranu te posjetiti Azil kako bi djelatnicima Azila olakšali brigu oko pasa.

Fotografije pogledajte u foto-galeriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Jasminka Poljanec Dražen Oletić  datum: 25. 10. 2016. 14:32

Naši najbolji prijatelji psi - Boss

U četvrtak 20.10., u okviru projekta Naši najbolji prijatelji psi, našu su školu posjetili djelatnici PU Međimurske (gđa Marina Matulic-Horvat, gđa Marina Soldat i g. Vlado Šimunić) sa psom Bossom. Djelatnik interventne policije g.Vlado Šimunić djecu je upoznao sa svojim najboljim prijateljem Bossom, belgijskim ovčarom. Boss je policijski pas tragač, specijalno obučen za detekciju eksploziva i eksplozivnih naprava. Učenice i učenici 5.b, 5.c i 7.b razreda bili su oduševljeni demonstracijom policijske opreme i izuzetnim Bossovim sposobnostima. Ovim putem zahvaljujemo djelatnicima PU Međimurske  što su izdvojili svoje vrijeme, posjetili našu školu te svakom učeniku poklonili reflektirajuću traku, načelniku policije koji je odobrio njihov dolazak te našoj ravnateljici koja podupire svaku našu aktivnost.

Fotografije pogledajte u foto-galeriji.

  :: opširnije :: 


objavio: Jasminka Poljanec Dražen Oletić  datum: 20. 10. 2016. 14:11
 


e-Škole

e-Dnevnik


Korisni linkovi

TražilicaKalendar
« Rujan 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Carnet - vijesti
29.08.2018. 10:24
Webinar za učenike i roditelje: analitike učenja u e-Školama
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET organizira webinar na temu sustava za analitike učenja koji je osmišljen u okviru pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

28.08.2018. 13:51
Pilot projektom e-Škole značajno povećana digitalna zrelost 10 posto hrvatskih škola
Povećanje razine digitalne zrelosti 10 posto hrvatskih osnovnih i srednjih škola glavni je rezultat uspješno završenog pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ kojeg je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET započela s partnerima 2015. godine. 

02.08.2018. 13:06
Pilot projektom e-Škole započela digitalna transformacija škola u Hrvatskoj
Škole koje sudjeluju u CARNET-ovom pilot projektu "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola" značajno su napredovale u primjeni digitalnih tehnologija, pokazuju rezultati završnog vrednovanja digitalne zrelosti škola koje su CARNET i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (FOI), akademski partner na projektu, proveli u razdoblju od veljače do travnja ove godine.


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju